10 gode grunde til at starte til karate

 

Her er 10 gode grunde til at starte på børneholdet
Der er mange gode grunde til at starte til karate.
Vi har forsøgt at "koge" det ned til 10 grunde, som du kan læse herunder.

Tilmeld dig prøvetime

Har du spørgsmål, så giv gerne Torsten et kald på 28 25 26 69 eller en mail på torsten@viborgkampsport.dk

Med venlig hilsen
Torsten Nielsen og Ida Berndt

Sjove oplevelser

På børneholdet lærer man karate igennem leg. Vi træner altid i en hyggelig atmosfære, præget af sjov og ballade, men også disciplin og faste rammer. Derudover holder vi bl.a. børnelejr hvor vi oplever en masse sjove og anderledes ting og tager til karatestævner for børn.

Vores instruktører har hovedet fyldt med finurlige ideer - de har alle selv træner karate siden de var børn, og har ikke helt glemt hvordan man er barn i en karatedragt.

Tilmeld dig prøvetime

 

Nye venner

Det er nemt at få nye venner når man er barn, og hos os summer træninger, lejre og stævner af hygge og sjov. Vores oplevelse er at karate knytter et helt specielt bånd mellem folk, og det gælder specielt for børnene. 

Tilmeld dig prøvetime

 

Dygtige instruktører

Vores instruktørstab består af dygtige og engagerede voksne, som alle har trænet karate i mange år.

På børneholdet har vi sammensat et team af dygtige karateudøvere som supplerer hinanden godt, så det tilsikres at eleverne bliver uddannet i alle aspekter af karaten.

Alle instruktører på børneholdet har selv trænet karate som børn - og på mange punkter har de glemt at blive voksne.

Tilmeld dig prøvetime

 

Kropsbevidsthed

Vi bruger hele kroppen til træning. Når man skal lære de forskellige karateteknikker stiller det krav til at du fokuserer og prøver igen og igen. Det giver kropsbevidshed helt ud til fingerspidserne.

Forventningerne er altid afstemt med den enkeltes niveau, og børnene oplever det som en succesoplevelse når de opnår at kunne endnu en sej karateteknik.

Tilmeld dig prøvetime

 

Få brændt krudtet af

Der er drøn på til en børnetræning, og du kan være sikker på at din barn får bevæget sig og brugt sig selv i løbet af en træning.

Vi tror på en fysisk indlæring, og sørger altid for at finde på nye lege som aktiverer forskellige emner i børnene.

Tilmeld dig prøvetime

 

Selvforsvar

Ashihara karate er en moderne stilart, som fokuserer på funktionalitet. Træningen indeholder en række grundelementer som alle bygger op til selvforsvar. Første skridt mod at kunne forsvare sig selv, er at turde at gøre noget, og den evne fremmes løbende, i takt med at du erfarer, at de teknikker vi træner er effektive.

Vi fokuserer ikke på selvforsvar som et isoleret  emne til børnetræningerne, men det man lærer på holdet, skaber forudsætning for den deciderede selvforsvarstræning man vil opleve når man rykker op på de andre hold.

Tilmeld dig prøvetime

 

God form

En træning på børneholdet er 1.5 time i højt tempo. Igennem en veksling mellem leg og teknisk træning flyver tiden afsted - og vi rører os hele tiden. 

Så formen kommer helt af sig selv når du træner med børneholdet.

Tilmeld dig prøvetime

 

Smidighed

Smidighedstræning er en fast del af den daglige træning. Det forbereder muskler og sener på at skulle belastes, samt øger blodcirkulationen og kropsbevidstheden. Man behøver ikke være smidig for at begynde til karate, det kommer af sig selv med tiden - og for børn kommer det særligt nemt.

Vores instruktører er uddannede i at håndtere smidighedstræning med børn, og uanset om man fortsætter med karate hele livet, er der ingen tvivl om at denne træning fra barns ben, kommer kroppen til gode gennem hele livet. 

Tilmeld dig prøvetime

 

Spil og spillopper

Karate er sjovt. Vi ved at den bedste måde at lære dit barn karate, er igennem en veksling mellem leg og seriøsitet.

Det bedste læringsmiljø bliver skabt i rammen af hygge og leg. Derfor "sniger" vi læringen om stød, spark, styrke og smidighed ind i diverse lege og sjove aktiviteter.

Vi har det sjovt med at undervise børnene - og det er vores mål at de skal have det sjovt mens de lærer.

Tilmeld dig prøvetime

 

Fokus

En træning er bygget op efter et fast rammesæt. Alle ved hvor de skal stå, og hvad de skal. Der er en forventning om disciplin fra instruktørerne, som er utrolig dygtige til at få denne forventning indfriet i sjove og trygge rammer.

Vi oplever ofte at forældre tilbagemelder at deres barn har fået nemmere ved at koncentrere sig i skolen, og er faldet mere til ro, efter de er startet hos os.

Tilmeld dig prøvetime

 


Hvad venter du på?


Tilmeld dig til prøvetime nu