10 gode grunde til at starte til karate

 

Her er 10 gode grunde til at starte til karate
Der er mange gode grunde til at starte på juniorholdet.
Vi har forsøgt at "koge" det ned til 10 grunde, som du kan læse herunder.

Tilmeld dig prøvetime

Har du spørgsmål, så giv gerne Torsten et kald på 28 25 26 69 eller en mail på torsten@viborgkampsport.dk

Med venlig hilsen
Torsten Nielsen og Ida Berndt

Styrke

 

 Styrketræning er et vigtigt element i karate. Som en naturlig del af træningen far du styrket alle kroppens muskler.  Vi kan love dig, at du aldrig vil opleve en træning uden et højt fysisk niveau.

Kan du tage armstrækninger? Ellers kan du lære det. 

Tilmeld dig prøvetime

God form

Juniortræning er tilrettelagt så alle kan være med. Niveauet er højt, og der er gang i den hele træningen igennem. 

Igennem leg, konkurrence og svedig træning kommer du hurtigt i form. Der tages altid hensyn til nye - af både instruktører og andre elever, så du kommer hurtigt på niveau med dine nye venner.

 

Tilmeld dig prøvetime

Nye venner

Karate er, set udefra, en enkeltmandssport, hvor fokus ligger på egen udvikling. Det er ikke en forkert betragtning, det er bare kun en brøkdel af sandheden. Vi tror på at sammenhold styrker, vi hjælper hinanden, roser hinanden og har det sjovt i hinandens selvskab. 

Trænerne på juniorholdet gør meget ud af at skabe et godt sammenhold, med samarbejdsøvelser, konkurrencer, arrangementer og udflugter. 

Tilmeld dig prøvetime

Dygtige instruktører

Vores instruktører brænder for arbejdet med unge mennesker. Der er fokus på udvikling, såvel personligt som indenfor det karatemæssige.

Instruktørerne træner selv på højt niveau, og lægger virkelig mange kræfter i den enkeltes udvikling.

Vi glæder os til at vide dig hvad du kan,

 

Tilmeld dig prøvetime

Fede oplevelser

På juniorholder har vi et fedt sammenhold. Vores instruktører elsker at lave spændende ting med holdets elever. Vi tager på udflugter ud i landet, holder julefrokost, tager til stævner, løber juleafslutningstur i midtbyen.

Vores oplevelser rummer både karate og alt muligt andet - det vigtigste er at det er sjovt.

 

 

Tilmeld dig prøvetime

Lær at lave seje spark

Vi træner ikke for at lave ting der ser seje ud. Vi træner for at kunne lave ting der virker - hvilket vi synes er det ultimativt sejeste. 

Men det gør da ikke noget at kunne blære sig lidt og fyre et baglæns cirkelspark af, når vennerne bliver for kække. 

Karate ser bare sejt ud.

 

Tilmeld dig prøvetime

Kamp

I Viborg Kampsport har vi nogle af landets, faktisk verdens bedste kæmpere. Nyligst har vi haft 3 kæmpere med til VM 2016 hvor vi tog hhv. 1. og 2. plads med hjem. Tidligere på året vandt en af vores kæmpere guld til EM.


Hver søndag har vi kamptræning, hvor vi hjælper og udfordrer hinanden. Har du lyst og vilje til at blive en af landets bedste? Måske endda verdens bedste? Så har vi rammerne og trænerne til at hjælpe dig til tops.

Tilmeld dig prøvetime

Tro på dig selv

Karate styrker din selvtillid.  Du vil opleve at vi hjælper dig med at sætte mål og opnå dem. På juniorholdet bliver du altid udfordret efter sit niveau, så i takt med at du bliver bedre, stiger forventningerne.

På den måde styrkes din evne til at sætte mål, fokusere på dem, tro på at de er mulige, og når du så opnår dem - styrker det igen din tro på at du kan endnu mere. 

 

Tilmeld dig prøvetime

Smidighed

Man behøver ikke være smidig for at begynde til karate, det kommer af sig selv med tiden. 

Det er forholdsvis nemt for unge at træne sig smidige. Så hvis du vil lære at gå i split eller spagat - hjælper vi dig med at nå det mål.

 

Tilmeld dig prøvetime

Selvforsvar

Ashihara karate er en moderne stilart, som fokuserer på funktionalitet. Træningen indeholder en række grundelementer, hvoraf selvforsvar er én del. Første skridt mod at kunne forsvare sig selv, er at turde at gøre noget, og den evne fremmes løbende, i takt med at du erfarer, at de teknikker vi træner er effektive.

 

Tilmeld dig prøvetime


Hvad venter du på?


Tilmeld dig til prøvetime nu