10 gode grunde til at starte til karate

 

Her er 10 gode grunde til at starte til karate
Der er mange gode grunde til at starte til karate.
Vi har forsøgt at "koge" det ned til 10 grunde, som du kan læse herunder.

Tilmeld dig prøvetime

Har du spørgsmål, så giv gerne Torsten et kald på 28 25 26 69 eller en mail på torsten@viborgkampsport.dk

Med venlig hilsen
Torsten Nielsen og Ida Berndt

Nå dine mål

I Ashihara Karate har vi 10 bæltegrader inden man når det sorte bælte. Det er defineret hvilke teknikker man skal mestre for at opnå et givent bælte, dette giver i sig selv klare mål at arbejde hen imod, og at opnå dem afføder motivation og selvtillid i sig selv.
De redskaber man tager i brug i træningen, frem mod en bælteprøve, kan bruges i alle livets udfordringer, og den enkelte vil opleve klarhed omkring hvordan andre mål i livet skal opnås.
Trænerne i klubben har alle erfaring med at støtte eleverne i at nå deres mål, måtte det være vægttab, styrke, stævner osv.

 

Tilmeld dig prøvetime

Motion

En naturlig del af karate er konditionstræning. Hos os er der er plads til alle, og vores trænere er uddannet til at tilpasse træningen til den enkelte. Så du får præcis så meget sved på panden, som du ønsker/har brug for. Alle træninger indeholder et element af konditionstræning, og spørger du os, findes der ikke en bedre måde at komme i form på, end at tæske løs på en pude.

 

Tilmeld dig prøvetime

Sammenhold

Karate er, set udefra, en enkeltmandssport, hvor fokus ligger på egen udvikling. Det er ikke en forkert betragtning, det er bare kun en brøkdel af sandheden. Vi tror på at sammenhold styrker, vi hjælper hinanden, roser hinanden og har det sjovt i hinandens selvskab.
Ashihara karate er en moderne stilart, som fokuserer på funktionalitet. Derfor træner vi med hinanden, og den form for kontakt skaber særlige bånd, og giver venskaber for livet.

 

Tilmeld dig prøvetime

Overskud

Gennem arbejdet med sig selv og oplevelsen af at effektivt at kunne forsvare sig, kommer en naturlig tro på egne evner. Udover at styrke fysisk formåen; arbejder man i karate også med den mentale balance, hvilket giver indre ro, overskud og tillid til egne evner. Denne ro og klarhed gør det nemmere at overskue hverdagens stress.

 

Tilmeld dig prøvetime

Styrke

Styrketræning er et vigtigt element i karate, gennem eksempelvis armstrækninger styrkes vores muskler og sener, til at kunne støde hårdere. Karate styrker ikke kun de store muskelgruppen, men aktiverer alle kroppens støttemuskler i det balance og kropskontrol er et vigtigt element i karaten.

 

Tilmeld dig prøvetime

Fordybelse

Karate består at mange lag, og for dem der ønsker det, er der mulighed for at fordybe sig i den mentale og mere spirituelle del af karaten. Rent teknisk kan man fordybe sig i perfektionering af en bestemt teknik, og afhængigt af temperament, kan man bruge mange timer på den mindste detalje.
Har du en stresset hverdag, kan det være rart at låse hjernen fast på noget helt bestemt, og træningen kan på den måde virke afstressende.

 

Tilmeld dig prøvetime

Kamp

I Viborg Kampsport har vi nogle af landets, faktisk verdens bedste kæmpere. Nyligst har vi haft 3 kæmpere med til VM 2016 hvor vi tog hhv. 1. og 2. plads med hjem. Tidligere på året vandt en af vores kæmpere guld til EM.
Hver søndag har vi kamptræning, hvor vi hjælper og udfordrer hinanden på den enkeltes niveau. Har du ambitioner om at blive stævneaktiv, så har vi rammerne og trænerne til at hjælpe dig til tops.

 

Tilmeld dig prøvetime

Vægttab

Vægttab er et mål for mange voksne i dag. Vi har plads til alle, og er dit mål at smide nogle kilo og komme i bedre form, så er vores instruktører uddannede i at hjælpe dig i mål. Hvis du har lyst tager vi en snak om hvad der skal til og bakker dig op hele vejen.

 

Tilmeld dig prøvetime

Selvforsvar

Ashihara karate er en moderne stilart, som fokuserer på funktionalitet. Træningen indeholder en række grundelementer, hvoraf selvforsvar er én del. Første skridt mod at kunne forsvare sig selv, er at turde at gøre noget, og den evne fremmes løbende, i takt med at du erfarer, at de teknikker vi træner er effektive.

 

Tilmeld dig prøvetime

Smidighed

Smidighedstræning er en fast del af den daglige træning. Det forbereder muskler og sener på at skulle belastes, samt øger blodcirkulationen og kropsbevidstheden. Man behøver ikke være smidig for at begynde til karate, det kommer af sig selv med tiden. 

 

Tilmeld dig prøvetime


Hvad venter du på?


Tilmeld dig til prøvetime nu